Albumin vaječný

Neohodnoceno
 
 
Je to sušený vaječný bílek, zkracuje dobu vaření ( rychle vytváří vnější tvrdou slupku a tím zkracuje dobu vaření, brání ničení proteinů nadměrně dlouhým varem ).
od 111 Kč
Výrobce CHYTIL
Kategorie Bílkoviny, pojiva, objemové složky
Zvolte variantu
Kód produktu ALB/200 Gramáž: 200 g Skladem 111 Kč
   
Kód produktu ALB/500 Gramáž: 500 g Skladem 243 Kč
   
 
 

Albumin vaječný

 Albumin vaječný je sušený vaječný bílek, zkracuje dobu vaření ( rychle vytváří vnější tvrdou slupku a tím zkracuje dobu vaření, brání ničení proteinů nadměrně dlouhým varem ).

Velmi lehký ( pop-up ). Zlepšuje pojivost a zpracovatelnost těsta. Zvyšuje tvrdost a odolnost vůči rozpadání boilies.

Dávkování: maximální podíl v suché směsi do 10%.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: