Laktalbumin

 
 
Syrovátkový protein - zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Může způsobovat nadnášení kuliček.
od 130 Kč
Výrobce CHYTIL
Kategorie Bílkoviny, pojiva, objemové složky
Zvolte variantu
Kód produktu LAC/200 Gramáž: 200 g Skladem 130 Kč
   
Kód produktu LAC/500 Gramáž: 500 g Skladem 270 Kč
   
 
 

Laktalbumin

Laktalbumin - syrovátkový protein, zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Řeší např. praskání kuliček při krmení kobrou.

Ve vodě částečně rozpustný,lehce stravitelný a vhodný do směsí pro chladné vody.

Při vyšších koncentracích může způsobovat nadnášení kuliček ( výroba pop-up ).

Dávkování: maximálně do 10% suché směsi.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: