Suchá směs - Chiméra

2 hodnocení
 
  • 1 z 5
 

Zcela jedinečná směs pro výrobu boilies. Rozklikněte pro více informací.

od 390 Kč
Výrobce CHYTIL
Kategorie Boilies směsi
Zvolte variantu
Kód produktu SSCH/2KG Gramáž: 2 kg Skladem 390 Kč
   
Kód produktu SSCH/10KG Gramáž: 10 kg Skladem 1 885 Kč
   
 
 

Balení : 2 Kg; 10 Kg

A co že to ta "Chiméra" vlastně je ? 

Než vznikne něco nového, je potřeba pochopit a vyzkoušet, jak a proč funguje původní receptura s kombinací dalších faktorů. To platí i při výrobě boilies … léta jsme míchali směsi na boilies, rolovali „mraženky“, až se některé z nich ukázaly jako skvělé, ojedinělé a dodnes přináší rybářům opakované úlovky.
Nyní si představte, že po dvanácti letech máte 4 až 5 skvělých směsí, které obsahují desítky složek a tekutých komponentů. Jak s nimi naložit dále … znásobí se úspěch nového boilies, pokud smíchám 2 nejlepší směsi mezi sebou?
Navíc máte k dispozici další nové extrakty a esence …? Ano, netradiční postup míchání může zaručit úspěch. Jak ale vyjít vstříc rybářům, když jedni chtějí lovit velké kapry na velkých plochách a druhým na velikosti ryb nezáleží, ale chtějí mít co nejvíce záběrů za krátkou dobu?
Proto v naší firmě vznikl nový boilies se stejným názvem, ale ve dvou provedeních. Inspirovali jsme se v mytologii a Chiméra je to správné jméno pro nové boilies. Ve starořeckých bájích měla Chiméra jedno tělo a dvě hlavy …CHIMÉRA od Chytila má jeden název, ale výsledné boilies je buď selektivní s názvem RED nebo produktivní s názvem GREEN.
CHIMÉRA RED obsahuje rybí moučky + Robin Red + Aminokomplex Oliheň + pár kapek Esenciálního oleje černý pepř. Naopak CHIMÉRA GREEN obsahuje nový chuťový stimulátor, extrakt a kombinaci esencí švestka + česnek.

 TIP:

Doporučujeme míchat s AMK Chiméra RED nebo GREEN ! Pouze v kombinaci s vybraným AMK dosáhnete kuliček požadované vůně a zbarvení ! ( směs sama o sobě není tak výrazně barevná a neobsahuje esence, ty jsou obsaženy v AMK)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: